hand a perfect start
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
Zoeken:
Home ›› Vacatures
subplaatje
Pagina printen

Vacatures

Grow Group is een gedegen internationaal opererend opkweekbedrijf voor uitgangsmateriaal en sierteeltproducten. Innovatieve teelttechniek en bio-opkweek zijn diep in het bedrijf verankerde specialismen. Grow Group opereert in Nederland vanuit 4 eigen vestigingen. Hier kweken wij jaarlijks ruim 3 miljard groenteplanten voor de teelt onder glas en in de volle grond. Partnerships en zelfstandige projecten in veel buitenlandse tuinbouwgebieden in de wereld vormen een steeds belangrijker onderdeel van de totale business van Grow Group. Grow Group werkt in Nederland met 85 mensen in vaste dienst en is actief in meer dan 20 landen, verdeeld over alle continenten.

Op dit moment heeft Grow Group ter versterking en uitbreiding van de organisatie de onderstaande vacatures

Grow Group biedt kandidaten een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid. Werken bij Grow Group is werken bij een zeer onderscheidend, ervaren bedrijf met een uitstekende reputatie. De beloning en overige arbeidsvoorwaarden zijn navenant. En werken in een sector als de internationale (glas) tuinbouw is werken aan de gezonde toekomst van de maatschappij, wie wil dat niet?

Medewerker Biologische Gewasbescherming - Naaldwijk

Voor deze vacature is een MBO werk- en denkniveau noodzakelijk, idealiter aangevuld met een relevante MBO tuinbouw opleiding en enige ervaring in de agrarische sector.

Je bent verantwoordelijk voor onze biologische gewasbescherming, onder leiding van het Hoofd Arbeid en de Teeltchef. Je scout en herkent ziekten en plagen in de kas en zorgt ervoor dat deze in een vroeg stadium worden aangepakt. Je vertelt aan collega medewerkers hoe zij ziekten en plagen kunnen herkennen. Je werkt gestructureerd, telt vangplaten en zet biologische bestrijders uit. . Tenslotte vind je het leuk, zinvol en belangrijk om jezelf te blijven doorontwikkelen in het vakgebied.

Kortom: een zeer uitdagende en afwisselende functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden! 

Allround Productie Medewerker - Naaldwijk

Voor deze vacature is een MBO werk- en denkniveau noodzakelijk, idealiter aangevuld met enige ervaring in de agrarische sector.

Als Allround Productie Medewerker verricht je alle voorkomende, uitvoerende werkzaamheden op het bedrijf. Je moet hierbij denken aan werkzaamheden die gericht zijn op de teeltvoorbereiding, het telen, oogsten, verpakken, intern transporteren van tuinbouwgewassen en materialen met de vorkheftruck en het laden en lossen van vrachtauto’s.

Voor al onze vacatures vinden wij het belangrijk dat je beschikt over de nodige ambitie en motivatie om je snel dingen eigen te maken.  Ben je accuraat, sterk gericht op kwaliteit en wil je je loopbaan bij Grow Group  verderzetten, dan kijken wij hoe jouw profiel matcht met onze vacatures!  Wij zijn op zoek naar aanpakkers met een pro-actieve houding die zichzelf willen blijven ontwikkelen om zo mee te kunnen groeien met huidige en nieuwe ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Wil je meer informatie over deze vacatures?  Neem dan contact op met Hilde Aerts, Hoofd P&O, op 06-22 95 09 42 (kan ook via WhatsApp) of via h.aerts@growgroup.com

Wil je solliciteren?  Wij zien je CV en motivatiebrief graag tegemoet!  Stuur deze naar Hilde Aerts, Hoofd P&O, h.aerts@growgroup.com

Een assessment kan deel uitmaken van onze sollicitatie procedure. 

Open sollicitaties en stage aanvragen

Hebben wij op dit moment geen passende vacatures of stageplekken?  Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen. Wij zien je CV en motivatiebrief met belangstelling tegemoet! Je kan deze richten aan Hilde Aerts, Hoofd P&O, h.aerts@growgroup.com.