hand a perfect start
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
Zoeken:
subplaatje
Pagina printen

Internationale koppositie

Grow Group is niet alleen een van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt van groenteplanten, ook internationaal nemen wij een koppositie in. Onze planten vinden hun weg naar klanten in heel Europa, daarnaast hebben wij dochterbedrijven en partners in diverse landen. Wij bieden onze dochters en partners kennis, expertise en managementondersteuning. Dit gebeurt onder de naam ‘Grow Group Projects’.

Win-win situatie

Met deze samenwerkingsverbanden - gebaseerd op goede persoonlijke relaties en onderling vertrouwen - creëren we een win-win situatie. Enerzijds profiteren buitenlandse plantenkwekers en groentetelers van de kennis en ervaring die Grow Group in huis heeft op het gebied van plantenopkweek, biologische teelt, organisatie, bedrijfsprocessen, automatisering en management. Hierdoor zijn zij in staat om topkwaliteit te leveren en kunnen zij snel doorgroeien.
Anderzijds kan Grow Group haar internationale netwerk op deze manier uitbreiden en haar planten dichter bij de lokale markt brengen. Hierdoor blijven de transportkosten laag en kunnen klanten ons snel en makkelijk benaderen voor vragen en specifieke wensen.

Intro internationaal 1 Intro internationaal 2 GGP Introductie