hand a perfect start
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
Zoeken:
Home ›› Nederland ›› Introductie
subplaatje
Pagina printen

Een perfecte start

Kiest u voor het beste uitgangsmateriaal? Voor sterke en gezonde planten, waarmee u zonder problemen verder kunt telen en die zorgen voor een optimale productie? Dan kiest u voor Grow Group! Als meest gespecialiseerde groenteplantenkwekerij, zowel nationaal als internationaal, staan wij garant voor een perfecte start van uw teelt.

Top van de Nederlandse plantenteelt

Grow Group is ruim 60 jaar specialist in het opkweken van groenteplanten voor de teelt onder glas en in de vollegrond. Ook zijn wij een gedreven en betrouwbare partner in biologische planten en sierteeltproducten. Door onze jarenlange ervaring, en dankzij de deskundigheid van onze medewerkers, horen wij tot de belangrijkste spelers in de nationale en internationale plantenteelt.

Dichtbij, persoonlijk én zekerheid van levering

Onze Nederlandse activiteiten zijn verspreid over meerdere vestigingen. Een bewuste keuze: flexibiliteit, persoonlijk contact en een goede communicatie met onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Daarnaast brengt deze spreiding de planten binnen handbereik van de tuinder; u kunt de ontwikkeling van uw plantmateriaal zelf volgen en vragen en wensen direct neerleggen bij onze medewerkers en/of account managers.
Ook heel belangrijk: door spreiding van activiteiten worden risico’s geminimaliseerd. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van levering.

intro

Missie

Meer weten? Download de missie van Grow Group.